Kurser

Jeg tilbyder både kurser med fokus på seniorledelse og seniorarbejdslivet, og kurser med der inspirerer seniorer til at komponere deres 3. akt. I linksne kan du finde eksempler på foredrag, men jeg indgår også gerne i dialog om specifikke behov.

Kurserne varer som regel 1-2 dage, og jeg vil i løbet af kurserne sørge for at lægge forskellige inddragende elementer, øvelser og gåture ind, for at engagere deltagerne og få deres viden og holdninger i spil.

Desuden samarbejder jeg med Bent Mathiasen. Læs mere om vores fælles foredrag og kurser her

Workshop CALM

Foredrag

Jeg tilbyder mange forskellige foredrag om fx seniorarbejdslivet,  pensionslivet, og seniorrevolutionen.

I linksne kan du se eksempler på foredrag, men jeg har andre på hylden, og indgår gerne i dialog om et særligt fokus eller emne.

Jeg sørger altid for at være meget inddragende, og vil gerne have publikum til at være aktive deltagere. Viden lagrer sig bedre i både unge og gamle hjerner når man er engageret og aktivt deltagende.

I 2021 turnerer jeg med hjerneforsker Ellen Garde og Seniorlivskonsulent Bent Mathiasen med fyraftensarrangementet De erfarne

Oplæg på Velfærdens Innovationsdag

Projekter

Jeg har en lang portefølje af forskellige projekter inden for fx pension, brugerdreven innovation og samskabelse. Jeg er ekspert i kvalitative metoder, og har megen erfaring med at omsætte kompleks viden til klare budskaber og indsigter.

I linksne ovenfor kan du finde eksempler på projekter, men jeg indgår i mange typer analyse- og udviklingsprojekter. Så sig til hvis du har et problem du vil have belyst kvalitativt, hvis du vil henvende dig på gode måder til seniorerne, eller lignende.

Analyseproces