3. akt er en enmandsvirksomhed drevet af Aske Juul Lassen. Jeg er lektor ved Center for Humanistisk Sundhedsforskning på Saxo-Instituttet på Københavns Universitet og har en ph.d. i aldringsforskning fra Center for Sund Aldring.

Jeg har forsket i den nye generation af seniorer i 10 år, og er ekspert i at omsætte kompleks viden til praksis. Jeg vil inspirere seniorer og det omkringliggende samfund til at komponere den 3. akt på ny. Den 3. akt er ikke afvikling, men derimod udvikling – af relationer, engagement, parforhold, bolig og hverdagsliv. Og den udvikling kan man finde hjælp til i den megen forskningsbaserede viden der er om nutidens seniorer.

Jeg har altid brændt for at få min kulturanalytiske og tværvidenskabelige forskning ud at virke i praksis. Med 3. akt vil jeg gå et skridt længere. Gennem foredrag og kurser hos fx fagforeninger, pensionsselskaber, arbejdspladser og kommuner vil jeg formidle forskningsbaseret viden til generationen på eller på vej på pension. Desuden indgår jeg i forskellige praksisorienterede udviklingsprojekter og udfører kvalitativt baseret analysearbejde om pension og pensionsovergange.

Aske på BogForum
© Copyright - 3akt 2019